09 sept. 2012 | 12:00

Nokia si-ar putea incerca norocul cu un dispozitiv low end cu WP8

ACTUALITATE
Nokia si-ar putea incerca norocul cu un dispozitiv low end cu WP8

Desi nu avem inca o data sigura de lansare pentru primele terminale Nokia cu Windows Phone 8, au inceput sa apara si zvonuri referitoare la un alt dispozitiv cu WP8 al aceluiasi producator.

wp8

Cu toate ca am mai anuntat cateva zvonuri legate de un smartphone marca Nokia pentru utilizatorii cu un buget redus , se pare ca producatorul finlandez vrea sa ia cu asalt zona terminalelor low-end cu inca un aparat cu numele de cod Flame.

Noul smartphone ce va fi lansat in primul trimestru din 2013 va avea un ecran de 4 inci iar partea de procesare va fi asigurata de un procesor dual core la 1 GHz si 512 MB RAM. Camera va avea un senzor de 5 megapixeli iar spatiul de stocare va fi de doar 4GB. Chiar daca pare putin, spatiul de stocare va fi extensibil prin intermediul unui microSD. Sistemul de operare va fi acelasi Windows Phone din Lumia 820 si Lumia 920.

Nu avem un pret pentru respectivul aparat sau o data clara de lansare, cert este ca Nokia isi pune speranta si intr-o serie de aparate mai ieftine care ar putea sa le aduca profit pe termen lung.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele