04 sept. 2012 | 10:15

Nokia planuieste incarcare prin inductie pentru Lumia 820 si 920

ACTUALITATE
Nokia planuieste incarcare prin inductie pentru Lumia 820 si 920

Ieri ziceam cat de multe detalii scapa Nokia pe internet referitoare la  doua terminale noi (Lumia 820 si 920), iar astazi se repeta scenariul.

Nokia Wireless Charging

O noua serie de imagini legate de viitoarele aparate Lumia cu Windows Phone 8 confirma o functie importanta aferenta noilor apare Lumia 820 si Lumia 920. Este vorba de incarcare fara fir prin inductie a noilor terminale prin intermediul unui dispozitiv plat conectabil probabil la USB. Din cate putem spune, pad-ul respectiv este apropiat in lungime de suprafata telefonului, iar daca ar fi sa ne dam cu parerea are mari sanse sa foloseasca standardul Qi pentru transferul de energie electrica.

Desi mai este loc de multe intrebari legate de viitoarele smartphone-uri Nokia, in mai putin de doua zile vom avea toate raspunsurile. Personal sunt curios daca astfel de paduri sunt cross-platform si daca intr-un viitor mai apropiat vom putea sa punem un Nokia, un iPhone si un BlackBerry pe aceeasi suprafata pentru a le incarca simultan.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele