15 apr. 2012 | 16:01

Nokia lanseaza primul update la Symbian Belle intitulat FP1

ACTUALITATE
Nokia lanseaza primul update la Symbian Belle intitulat FP1

Symbian Belle FP1

Gandit in special pentru posesorii de terminale precum Nokia 701, 700 sau 603, noul Belle FP1 este un update care desi are foarte multe imbunatatiri nu cred ca mai are nici o sansa sa readuca Symbianul pe linia de plutire.

Noul firmware va mari viteza de procesare din terminalele mentionate mai sus de la 1GHz la 1,3 GHz, acesta  fiind motivul care sta la baza unui val foarte mare de imbunatatiri de performanta. Tot FP1 va veni cu noi widget-uri, o performanta imbunatatita pe Flash, Nokia Maps 2.0, Microsoft Office, multitasking imbunatatit, notificari plus un browser de internet mai nou. Dolby Digital Plus este de asemenea o noutate din Belle FP1. Aceasta tehnologie ar trebui sa imbunatateasca considerabil output-ul audio al dispozitivelor compatibile, insa asta ramane de vazut.

808 PureView va veni cu FP1 preinstalat insa terminalele din generatia Nokia N8 nu vor beneficia de acest upgrade. Cu toate acestea o mare parte din dispozitivele recente ale companiei vor beneficia de cateva functii sau aplicatii din noul sistem de operare.

office belle

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele