24 apr. 2012 | 15:59

Nokia anunta browser nou pentru terminalele S40

ACTUALITATE
Nokia anunta browser nou pentru terminalele S40

Se pare ca Nokia nu este inca gata sa renunte la seria S40 de telefoane mobile, intrucat tocmai a anuntat un nou browser care va veni prin intermediul unui update OTA (Over The Air). Acesta este numit Browser 2.0 si aduce o serie de imbunatatiri pe care multi utilizatori le asteptau de ceva vreme.

Noua versiune a navigatorului de internet pentru telefoanele S40 va oferi viteze de incarcare mai mari, comprimand datele primite la 10% din marimea initiala. Browser 2.0 va beneficia si de un nou Download Manager, care va oferi posibilitatea de a alege unde sa fie descarcate fisierele de pe internet, fara a fi nevoie de a parasi aplicatia. Multitasking-ul in timpul browsing-ului va fi acum o realitate chiar si pe aceasta serie de terminale.

Cei care prefera sa trimita link-uri pe retele sociale precum Twitter sau Facebook pot face asta direct din meniul noului browser. Terminalele deja existente pe piata vor putea intra in posesia Browser 2.0 doar printr-un update, in timp ce clientii care vor cumpara noi telefoane S40 se vor bucura de acesta inca de la inceput.