28 aug. 2012 | 13:30

Nexus 7 la un pret decent se apropie si de Romania

ACTUALITATE
Nexus 7 la un pret decent se apropie si de Romania

Cu toate ca Nexus 7 a castigat foarte multi fani printre americani, in parte si datorita restrictiei de comercializare in afara tarii, acest lucru ar trebui sa nu mai fie valabil prea mult timp.

Google_Nexus_7_in_hand

Mai multe surse au confirmat momentul in care o versiune a Nexus 7 va ajunge sa fie disponibila pe Google Play pentru achizitie in afara SUA. Cu alte cuvintele, nu vom astepta mult si noul gadget va ajunge in curand in mainile unor comercianti locali, la un pret mai apropiat de cel original. Nu de alta dar preturile din magazinele online autohtone supelbera orice regula bunului simt.

Dupa SUA, Canada  si Anglia, acum si clientii din Franta, Germania si Spania vor putea cumpara populara tableta de pe site-ul oficial. In ceea ce priveste pretul, versiunea de 8 si 16 GB va putea fi achizitionata la un pret identic cu cel din SUA cu mentiunea ca orice valoare in dolari va fi convertita in euro cu raportul de 1 la 1. Singura exceptite de la aceasta regula a existat cu referire la pretul Nexus 7 valabil in Anglia de 159 lire sterline pentru 8 GB si 199 lire sterline pentru 16GB.

Ca urmare, daca acelasi principiu va fi valabil si atunci cand se va da drumul la comercializarea noilor tablete in Romania, ne putem astepta la un pret de aproximativ 900 lei pentru versiunea de 8 GB, nu 1200 lei minim cat este acum.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele