03 oct. 2012 | 14:00

MSN primeste facelift pentru Windows 8

ACTUALITATE
MSN primeste facelift pentru Windows 8

Site-ul MSN, portalul principal de stiri al Microsoft, va primi un facelift complet odata cu lansarea lui Windows 8 de pe 26 octombrie. Site-ul va pastra noua filozofie de design a sistemului de operare, oferind toate informatiile in patrate mari, iar intreaga interfata a sa va fi optimizata pentru interactiune tactila.

New MSN

Noul design al MSN va fi consistent in toata structura sa, iar codul din spatele sau este destul de inteligent pentru a se redimensiona in functie de rezolutia folosita, sau modul in care site-ul este afisat. De exemplu, Microsoft a oferit in clipul de prezentare al noului site modul in care acesta afiseaza informatiile in momentul in care este ancorat de una din partile laterale ale display-ului tabletei sau a computerului.

Evident, diferentele nu se opresc aici. Odata cu noua interfata si noua functionalitate, site-ul a devenit de doua ori mai rapid decat vechiul MSN, iar butoanele de integrare cu Hotmail, Skype, Twitter si Facebook vor fi mult mai proeminente. Spre diferenta de site-urile clasice in care scroll-ul se face pe verticala, Microsoft a adoptat scroll-ul pe orizontala, intrucat este o miscare mult mai naturala pe un ecran tactil.

Daca va intrebati cum arata site-ul MSN in miscare, Microsoft a pus la dispozitie acest clip: