29 iun. 2012 | 13:06

Modbook iti transforma MacBook Pro-ul in tableta

ACTUALITATE
Modbook iti transforma MacBook Pro-ul in tableta

ModBook Pro

Chiar daca nu este una dintre cele mai originale idei, primele experimente fiind create inainte de lansarea primului iPad, Modbook este una dintre solutiile profesionale prin care sa-ti poti transforma un MacBook Pro de 13″ intr-o tableta.

Kiturile de modding vor fi disponibile incepand cu aceasta toamna si, desi ne putem astepta la niste preturi destul de mari, rezultatele sunt spectaculoase. Practic, vorbim de toate specificatiile unui  MacBook Pro de 13 inci ( 2.5GHz, dual-core Intel Core i5 processor – upgradabil la 2.9GHz sau dual-core Intel Core i7, pana la 16GB of RAM si pana la 1TB HDD sau 960GB SSD) peste care este pozitionat un display sensibil la atingere. Acesta din urma este de calitate superioara – realizat de Wacom, ecranul Modbook-ului are 512 niveluri de presiune si o rezolutie de 1280 x 800. Autonomia produsului final este de aproximativ 7 ore si marele avantaj e ca functioneaza de minune cu un stylus.

Pe partea de sistem de operare, in functie de utilizator, Modbook poate veni preinstalat atat cu Mac OS X cat si cu Windows 7, sau daca va fi lansat la momentul respectiv, Windows 8.

Creat ca un dispozitiv profesional, Modbook-ul, desi are sanse mari sa fie valorificat si la cateva mii de dolari, s-ar putea sa fie una dintre singurele solutii pentru cei care isi doresc o tableta grafica portabila cu specificatii high-end.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele