13 iun. 2012 | 08:37

Microsoft scapa informatii referitoare la Office RT

ACTUALITATE
Microsoft scapa informatii referitoare la Office RT

office2013rt

In cadrul celei de a doua conferinte Tech-Ed 2012, printre alte noutati a fost prezentata publicului prima versiune de Office care suporta acelasi mod de denumire precum Windows 8. RT vine de la compatibilitatea respectivelor aplicatii cu sisteme ARM.

Office 2013 RT a fost demonstrat pentru prima oara in cazul Tech Ed din acest an. Anuntarea suitei software in format Metro a fost unul dintre contextele in care s-a putut aprecia mai bine directia spre care se indreapta Microsoft. Lansarea este programata pentru 2013.

Sunt mari sanse ca Office 15 sau 2013, in versiunea clasica, sa fie disponibil intr-un beta, foarte aproape de versiunea finala, chiar si pana la sfarsitul acestei luni.

Daca ar fi sa atragem atentia asupra unui set de schimbari predominante fata de Office 2010, acestea ar fi legate de interfetele mult mai optimizate pentru interactiunea cu degetul. Indiferent daca il vom folosi pe o tableta sau un all-in-one cu ecran sensibiil la aitingere, butoanele mari si interfetele simplificate sunt definitorii pentur noul Office.

Indiferent daca vorbim de versiunea de Office optimizata pentru Metro sau de cea clasica, Office 2013 se apropie cu pasi repezi de finish si abia astept sa pun mana pe o versiune de test.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele