09 apr. 2012 | 11:29

Max Payne ajunge pe iOS si Android in cateva zile

ACTUALITATE
Max Payne ajunge pe iOS si Android in cateva zile

max-payne-iOS

Chiar daca Rockstar a devenit un gigant in domeniul gamingului datorita seriei GTA, portata de curand si pe tablete si martphone-uri, Max Payne a fost un alt joc care a facut istorie.

Daca sunteti posesori de iPhone 3GS, 4, 4S, iPod Touch 4G sau orice iPad, in cateva zile veti putea juca primul Max Payne pe ale voastre iDevice-uri. Incercand sa nu neglijeze nici utilizatori de terminale cu Android, Rockstar Games a anuntat ca va lansa aceeasi versiune a jocului si pentru cateva terminale propulsate de sistemul de operare al celor de la Google care vor fi anuntate in curand.

Max Payne, varianta mobila, promite sa vina cu grafica HD, texturi de inalta rezolutie si ceva continut exclusiv prin intermediul platformei proprietare Rockstar – Social Club.

Datele oficiale de lansare vor fi 12 aprilie pentru versiunea de iOS si 26 aprilie pentru versiunea de Android. Abia astept sa vad daca au purtat cu succes una dintre cele mai atragatoare shootere din ultimii 12 ani. Voi?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele