02 oct. 2012 | 13:42

Mass Effect Trilogy vine cu DLC diferit pentru fiecare platforma

ACTUALITATE
Mass Effect Trilogy vine cu DLC diferit pentru fiecare platforma

Seria Mass Effect va fi lansata din nou intr-un singur pachet, atat pentru PC si Xbox 360, cat si pentru PlayStation 3. Pe langa cele trei jocuri, EA si BioWare au inclus si cateva bonusuri, insa acestea nu sunt valabile pentru toate platformele.

mass effect 3

Aparent versiunea de PC a pachetului Trilogy va oferi DLC-urile Bring Down The Sky si Pinnacle Station pentru Mass Effect 1, cat si continutul oferit initial gratuit prin Cerberus Network pentru Mass Effect 2. Pentru Mass Effect 3 insa nu este inclus decat un online pass pentru multiplayer, care activeaza astfel functiile online ale jocului. Versiunea de Xbox 360 este insa si mai saraca, avand acces doar la DLC-urile de pe Cerberus Network din cel de-al doilea joc si la cheia de multiplayer.

Pentru PlayStation 3 inca nu s-a decis ce continut va fi inclus, insa cei care vor cumpara Mass Effect Trilogy pe aceasta platforma cu siguranta se vor bucura sa aiba pentru prima data sansa de a experimenta primul joc al seriei. Aparent acest titlu va fi in curand disponibil si separat pentru aceasta platforma in format digital pe PlayStation Store.

Momentan nu a fost oferita o data de lansare si un pret pentru Europa, insa in America noul pachet va fi lansat pentru PC si Xbox 360 pe 6 noiembrie la pretul de 60 de dolari (pretul unui joc normal pentru console). Fanii de pe PlayStation 3 vor trebui sa mai astepte pana cand EA va oferi mai multe detalii.