05 iul. 2012 | 00:50

Mascota Android pe roti [+Video]

ACTUALITATE
Mascota Android pe roti [+Video]

Mascota Android pe roti

Daca esti fan infocat Android si vrei ca toata lumea sa o stie, atunci o mascota radio-comandata ar fi solutia ideala. Cei de la Bladez Toyz pregatesc lansarea unei mascote gonflabile care poate fi controlata de la distanta, bineinteles dupa ce a fost umflata initial.

Jucaria masoara 65 cm inaltime si se poate misca inainte, inapoi si stanga, dreapta prin intoarceri de 360 grade, iar odata cazut reuseste sa revina in pozitia initiala de unul singur. Partea interesanta este ca poti controla pana la 3 mascote in acelasi timp, de unde deducem ca le putem pune sa faca si un dans sincron.

Conform pocket-lint.com, robotelul verde este momentan in faza de proiect si va fi distribuit angajatilor Google urmand ca in functie de feedback-ul primit sa devina disponibil pe piata.

O asemenea mascota va consta aproximativ 45 de lire, iar jucaria gonflabila poate fi oricand schimbata cu un alt personaj precum: R2-D2, Yoda, Darth Vader, Boba Fett sau Stormtrooper. Oricat de inofensiva ar parea o astfel de mascota, suntem convinsi ca vor exista cativa fani Apple ofticati ca nu au si ei un mar muscat cu telecomanda…

Mai jos aveti un filmulet in care puteti vedea in actiune mascota Android pe roti.