11 oct. 2012 | 11:57

Logitech vine cu noi periferice „pentru Windows 8”

ACTUALITATE
Logitech vine cu noi periferice

T620_1Logitech a lansat o noua serie de periferice destinate folosirii cu Windows 8. Asta nu inseamna ca nu pot fi utilizate si pentru alte sisteme de operare cu success. Noile periferice sunt mai exact 2 modele de mousi si un touchpad, toate wireless. Asa cum e mai frumos incepem cu mousii si lasam ce e mai interesant pentru la sfarsit. Numele lor sunt Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400, doua dispozitive ce beneficiaza de o suprafat touch pentru scroll si suporta si gesturi pe suprafata acestora. T620 are un design foarte subtire si detine un senzor optic si se lauda cu o autonomie de 6 luni cu aceleasi baterii. Pretul lui T620 poate atinge suma de 320 Lei.

T400_1T400 are o suprafata tactile din sticla, ce se apropie mai mult de calitatea si acuratetea unui touchpad si se mandreste cu o autonomie de 18 luni cu un singur set de baterii. Suprafata acestuia este acoperita cu un strat de cauciuc, fapt ce il face mai placut la atingere si mai bine de tinut in mana. interesant cum acum ceva vreme schimbam bateriile periodic, cel putin o data pe luna la un mouse, iar acum acestea tind sa ramana aceleasi pana la schimbarea mouse-ului. Pretul se apropie de suma de 250 Lei pentru acest model.

T650_1Touchpad-ul sau trackpad-ul T650 este dupa parerea mea cel mai interesant gadget din aceasta serie si dispune de o suprafata de sticla, la fel ca touchpad-ul unui laptop Apple, care dupca cum bine stim este cel mai avansat la capitolul sensibilitate. Dispozitivul recunoaste toate gesturile implementate pentru Windows 8 si poate inlocui cu usurinta mouse-ul in cele mai multe situatii. Acumulatorul intern poate ajunge la o luna de folosire si se incarca prin portul USB al PC-ului prin cablul microUSB inclus. Pretul acestui dispozitiv va ajunge la 350 de lei.