09 mart. 2012 | 20:07

Lian Li – o gama complet noua de carcase PC [CeBIT 2012]

ACTUALITATE
Lian Li - o gama complet noua de carcase PC [CeBIT 2012]

Lian Li a venit cu o noua gama de carcase la CeBIT 2012. Spre deosebire de restul producatorilor, Lian Li a decis sa modifice o multime de modele si sa reinventeze conceptul de mini ITX.

Lian Li este recunoscut ca fiind unul dintre producatorii taiwanezi ai carcaselor de calitate pentru PC. Pretul acestora este ceva mai ridicat si dintr-un anume motiv: materialul preferat de ei pentru constructie este aluminiul. Modelele lor sunt prelucrate si confectionate aproape integral din aluminiu. De la carcasele full tower pana la cele mini ITX sau chiar micro ITX, acestea sunt o dovada a exigentei producatorului.

Aluminiul este folosit in primul rand pentru a scadea temperatura sistemului, se stie ca acest material este un conducator foarte bun de caldura. Al doilea motiv este scaderea greutatii si a nivelului de zgomot, aluminiul de asemenea absoarbind mai bine zgomotul ventilatoarelor sau zgomotul general al PC-ului.

Lian Li PC-U6 este una dintre cele mai interesante carcase pe care le-am vazut pana acum. Forma sa deosebita, asemanatoare unui melc, va atrage un cu siguranta un public ceva mai excentric. Interesant este ca poate adaposti un sistem Full ATX, precum si alte elemente precum o placa grafica normala dual slot si 2 HDD-uri sau unitati optice.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LIanLi PC-U6/”/]

Celelalte carcase noi de la Lian Li sunt in special pentru sisteme Homte Theater sau pentru aplicatii chiar si mai reduse. Exista inclusiv o carcasa de dimensiunea unui DVD-player Home Auido care poate adaposti un placa de baza mini ITX, o sursa proprietara si 2 HDD-uri de 3,5 inci pentru a crea un sistem HTPC.

Pentru pasionatii de gaming sau de sisteme de dimensiuni geeroase avem la dispozitive un numar mare de carcase ce pot adaposti si o placa Extended ATX, surse de 1000 W – 1500 W, 3 sau 4 placi grafice si un numar impresionant de pana la 10 unitati de stocare.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lian LI General/”/]