24 sept. 2012 | 15:16

Lian Li D8000 – Noua carcasa primeste HDD-uri din abundenta

ACTUALITATE
Lian Li D8000 - Noua carcasa primeste HDD-uri din abundenta

Lian Li D8000

Chiar daca la noi Lian Li este vazut ca un produs high-end si mai putin accesibil, si la fel este perceput si in alte zone ale lumii, Lian Li nu se adreseaza chiar consumatorului de rand. Principalul lui atu este folosirea aluminiului pentru fabricarea carcaselor sale, un material mai usor cu proprietati termice si fonice mai bune decat otelul obisnuit. Este binecunoscut faptul ca din cand in cand le place sa iasa in evidenta cu o serie de carcase mai deosebite cum este si D8000.

Un utilizator obisnuit nu ar avea ce face cu o astfel de carcasa, insa un profesionist ce lucreaza cu mult spatiu de stocare ar fi incantat. Carcasa suporta nu mai putin de 20 de HDD-uri interne de 3.5 inch, este posibila si montarea de SSD-uri cu adaptoarele obisnuite. Constructia este desigur din aluminiu iar dimensiunile sale ies cu mult din tiparul normalului, 405 x 628 x 572 mm. Practic incap atat de multe HDD-uri incat toata partea frontala a acesteia este formata din lacasuri de 3.5 si 5.25 inch.

Lian Li D8000 Placa bazaStocarea nu este singurul lucru la care s-a gandit producatorul, astfel placa de baza poate fi scoasa foarte usor si se pot instala si placi video de dimensiuni mari in aceasta, mai multe la numar chiar. Avand in vedere unitatile de stocare si dimensiunile placii de baza instalabile exista loc si pentru o a doua sursa, si, pentru cei care isi faceau griji de greutatea totala a sistemului, carcasa vine si cu roti pentru manevrarea mai usoara. Pretul se va apropia de 300 dolari la momentul lansarii.