21 apr. 2012 | 00:26

Lenscaster – Ai lentile de DSLR la iPad?

ACTUALITATE
Lenscaster - Ai lentile de DSLR la iPad?

iPad Padcaster accesoriu iPad 2, iPad 3 si The New iPad

Un nou accesoriu destinat tabletelor iPad 2 si iPad 3 (The New iPad) le permite celor dornici sa experimenteze atasarea de obiective DSLR la tabletele Apple din ultimii doi ani.

Desi ar putea parea un pic dubios sa filmezi un nou clip pe strada cu noul tau iPad, Josh Apter de la Manhattan Edit Workshop a creat un adaptor care face intreaga experienta si mai bizara decat se prezenta initial.

Padcaster, aparent o carcasa obisnuita, este un dispozitiv care imbraca tableta si va permite sa o montati si pe un trepied.

Aceeasi echipa a creat un aparat intitulat Lenscaster care va ofera un mijoc original de atasare a unor lentile de DSLR in dreptul camerei integrate in tableta. Pe partea de lentile, adaptorul de 35mm integrat in carcasa pe langa faptul ca va permite atasarea oricarui sistem optic de la un DSLR performant va ofera accesul si la efectele aferente utilizarii respectivului sistem: focus manual, zoom, detalii sporite si multe alte elemente.

Cu un pret de aproximativ 200$, puteti achizitiona Padcaster-ul, in timp ce alti 60$ va permit accesul la Lenscaster. Desi va mai trebuie un adaptor la 35mm, rezultatele celor care au avut ocazia sa puna mana pe un astfel de sistem sunt spectaculoase.

iPad Padcaster pentru iPad 2, iPad 3 si The New iPad

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele