14 mai 2012 | 13:44

Laptopurile HP, intr-o noua serie – Pavilion m6

ACTUALITATE
Laptopurile HP, intr-o noua serie - Pavilion m6

HP reimprospateaza in aceasta primavara gama de laptopuri cu o noua serie – Pavilion m6. Principalele caracteristici sunt mobilitatea crescuta printr-o autonomie mai mare si un nou design.

Cred ca principalul element care diferentiaza seria Pavilion m6 fata de celelalte serii ale producatorului este designul. Carcasa este realizata din aluminiu polizat, atat capacul display-ului care este mult mai subtire cat si partea interna ce inconjoara tastatura precum si wrist-pad-ul. Display-ul este de 15,6 inci cu o rezolutie nativa de 1366×768 pixeli si ofera o calitate a imaginii destul de buna in comparatie cu celelalte modele.

A fost imbunatatit sistemul de racire al componentelor, HP Cool Sense, o tehnologie proprietara ce reprezinta de fapt un software de configurare si monitorizare a racirii echipamentului. Pentru m6, producatorul precizeaza o autonomie de lucru de pana la 8 ore, depinde bineinteles ce configuratie este prezenta pe acest laptop. Din cate am inteles, va fi echipat atat cu procesoare Intel, cat si AMD.

Optiunea de securizare a informatiilor de pe HDD a fost introdusa intr-un final si pe modelele consumer. Astfel, in cazul in care este pierdut sau furat dispozitivul, nu vor putea fi extrase informatiile de pe HDD.