15 iun. 2012 | 12:50

Karma vrea sa revolutioneze internetul mobil

ACTUALITATE
Karma vrea sa revolutioneze internetul mobil

karma-hotspot

Cu totii stim cat de pretiosi sunt cativa megabyti de internet atunci cand ai mai mare nevoie de ei. Si ce te faci daca esti in plina strada si constati cu stupoare ca nu mai ai acoperire sau ca ti-ai epuizat cantitatea de date disponibila prin abonament/cartela. Raspunsul e unul cat se poate de simplu: cauti un hotspot! Problema este ca sunt foarte rare si de cele mai multe ori securizate….

O solutie cat se poate de ingenioasa vine din partea companiei Karma, care vrea sa revolutioneze felul in care utilizam hotspot-urile si implicit internetul mobil. Ideea e ca oricine care isi cumpara in prealabil un modem mobil si macar un gigabyte de date poate ulterior sa share-uiasca conexiunea, ceea ce este chiar foarte indicat. Cum asa?

Pentru ca oricine se poate loga cu contul de Facebook si poate utiliza in mod gratuit cate 100 MB din conexiunea ta, pentru care tu primesti la randul tau cate 100 de MB gratis. Prin urmare, cu o investitie initiala de 69 dolari pentru modem si 14 dolari pentru un gigabyte de date poti avea internet mobil gratis pe viata…

Vestea si mai buna este ca acest tip de conexiuni functioneza la viteze 4G, dupa cum noteaza si gizmodo.com. Din pacate, acest serviciu urmeaza sa fie lansat pentru inceput doar in SUA, mai precis in New York, unde se va incerca si crearea unei retele stabile de astfel de hostpot-uri.

Credeti ca ne vom putea bucura si noi de astfel de oferte menite sa ne schimbe perceptia asupra internetului si asupra modului in care il utilizam si il impartim intre noi?