14 mai 2012 | 16:26

Jetpack Joyride, acum si pe Facebook

ACTUALITATE
Jetpack Joyride, acum si pe Facebook

Jetpack Joyride, unul dintre cele mai bune jocuri de pe iOS lansate anul trecut, a facut acum tranzitia pe Facebook. Studioul Halfbrick, responsabil si pentru popularul Fruit Ninja, a adus jocul pe populara retea sociala intr-o varianta beta momentan, insa cu siguranta productivitatea utilizatorilor va scadea vertiginos.

Pentru cei care nu stiu, Jetpack Joyride poate crea dependenta, gratie unui sistem de progresie foarte bine pus la punct si faptului ca niciun joc nu este asemanator cu cel precedent.

Tranzitia de pe telefoanele mobile si tabletele celor de la Apple este aproape perfecta, toate functiile jocului (inclusiv noile gadget-uri adaugate in urma cu doua saptamani) fiind intacte. Singura parte care pare sa „scartaie” este grafica, putin mai slaba in varianta pentru browser.

Odata cu lansarea noului Jetpack Joyride, Halfbrick ne anunta ca varianta pentru iOS a atins 25 de milioane de download-uri. Pentru a juca Jetpack Joyride, nu trebuie decat sa fiti logati pe Facebook si sa accesati acest link. Va avertizez totusi sa faceti asta doar daca aveti parte de o pauza prelungita.