02 mai 2012 | 15:19

iTapemeasure iti transforma iPhone-ul in unealta de masurat [+VIDEO]

ACTUALITATE
iTapemeasure iti transforma iPhone-ul in unealta de masurat [+VIDEO]

itapemeasure

Cu totii am fost la un moment dat in situatia in care am avut nevoie disperata de o ruleta, metru, rigla sau orice alt instrument de masurat. Cum nu putem sa dam o fuga la un magazin de bricolaj de fiecare data cand vrem sa masuram ceva si nici nu avem cum sa ne plimbam cu trusa de scule dupa noi, solutia vine din partea unui concept inscris in Kickstarter.

Numit iTapemeasure, conceptul este de fapt o carcasa de iPhone construita din aluminiu care include o ruleta de 1,5 metri. Partea interesanta este ca toate masuratorile sunt citite digital cu ajutorul display-ului telefonului si dupa cum veti vedea si in videoclip, acestea pot fi si notate pe poza obiectului masurat.

Conform gizmag.com, momentan carcasa minune este compatibila cu iPhone 4 si 4S si vine marcata in sistemul metric. Inventatorii au promis insa ca vor sa realizeze si o varianta speciala pentru Statele Unite. Ramane sa vedem daca iTapemeasure va reusi sa stranga suficiente fonduri ca sa poata fi produsa in serie pentru a ne ajuta atunci cand vrem sa ne redecoram sau sa ne renovam locuinta.