21 oct. 2012 | 11:50

Imagini cu noul MacBook Pro de 13 inci Retina Display

ACTUALITATE
Imagini cu noul MacBook Pro de 13 inci Retina Display

Cu toate ca s-a speculat intens in legatura cu scopul iminentului eveniment Apple, se pare ca pe  23 octombrie nu se va vorbi doar de un eventual iPad mini.

MacBook Pro Retina

WeiPhone, un site chinezesc, a publicat zilele trecute cateva imagini cu un dispozitiv nemaintalnit pana la ora actuala. Este vorba de un MacBook Pro de 13 inci cu Retina Display. Vehiculat la randul sau de ceva timp, noul notebook Apple, pe langa faptul ca urmeaza sa fie lansat in cateva zile, vine cu niste specificatii deosebite. Din cate se vede in imaginea de mai jos, rezolutia ecranului este egala cu 2560 x 1600, exact de 4 ori mai mare decat cea a modelului disponibil acum pe piata.

Un alt aspect interesant este legat de conectica. Aparent, inginerii Apple au reusit sa ascunda in marginea carcasei de aluminiu a acestui model exact aceleasi porturi precum cele din MacBook Pro-ul de 15 inci. Nu lipsesc de exemplu doua porturi Thunderbolt sau un mult ravnit HDMI.

In respectivul raport nu au fost incluse si specificatii hardware sau detalii legate de pret, din fericire insa, nu mai trebuie sa asteptam mult pana le vom afla si pe acelea.

MacBook Pro Retina display rezolutie

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele