28 mart. 2012 | 09:55

Ieri, pentru prima oara, a picat magazinul virtual Kindle Store. De ce oare?

ACTUALITATE
Ieri, pentru prima oara, a picat magazinul virtual Kindle Store. De ce oare?

amazon_kindle

Pentru prima oara, magazinul virtual Kindle Store din SUA a fost picat ieri pentru aproximativ o ora.

Desi website-ul a fost online, a permis navigarea printre carti, ziare si reviste in format digital, orice optiune de achizitie a disparut pur si simplu. Problema care a afectat exclusiv Statele Unite chiar si multe ore mai tarziu nu a fost insotita de nici o justificare din partea reprezentantilor Amazon. In cazul in care cautati o parte buna a intregului eveniment, macar continutul achizitionat anterior putea fi descarcat fara probleme. In perioada respectiva nu s-au putut incheia abonamente noi si nici nu s-au putut prelungi cele vechi la nici o publicatie.

Avand in vedere raritea unor astfel de evenimente si faptul ca Statele Unite reprezinta cea mai importanta piata de desfacere de continut digital pentru Amazon, pe langa faptul ca in ora respectiva compania a pierdut o suma considerabila de bani, faptul ca nu s-a grabit sa dea o justificare a fost la fel de dezamagitor pentru clienti.

amazon-not-available

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele