20 mart. 2012 | 12:56

Humble Indie Bundle for Android 2, lansat

ACTUALITATE
Humble Indie Bundle for Android 2, lansat

Campania Humble Bundle ne-a obisnuit deja ca odata la cateva luni primim un pachet de jocuri la un pret pe care il putem alege, iar titlurile pe care le primim sunt disponibile pe mai toate sistemele de operare pentru computere. Ei bine, acum se pare ca, pe langa Windows, Mac OS X si Linux, Android a devenit important pentru organizatori, fiind lansat cel de-al doilea pachet dedicat acestei platforme.

Humble Indie Bundle for Android 2 include patru jocuri: Canabalt, Zen Bound 2, Cogs si Avadon. Oricine poate sa intre in posesia acestora platind o suma modica, care poate fi achitata prin PayPal. Cei care depasesc media de pret platita de toti ce de dinainte, pot intra si in posesia unei copii a jocului Swords & Soldiers. Toate jocurile sunt disponibile pentru download direct, fara DRM pentru computere, iar pentru terminalele cu Android exista o aplicatie care ajuta la instalarea acestora.

Cei care doresc pot opta sa primeasca si o cheie care se poate activa pe Steam, pentru a atasa aceste jocuri permanent de un cont. Singurul din acest pachet care nu este disponibil pe celebrul serviciu de distributie digitala este Canabalt, care poate fi descarcat doar prin link direct.

Pentru cei care nu au auzit de Humble Bundle pana acum, ar trebui sa afle ca banii pot fi directionati de clienti in trei directii, dupa preferinte. Exista posibilitatea de a dona banii catre Child’s Play, o initiativa caritabila care ajuta copiii bolnavi, catre dezvoltatorii jocurilor, sau catre organizatorii acestei campanii. Cei care vor sa ofere bani tuturor pot face asta printr-un meniu de partajare. Oferta expira peste doua saptamani si este disponibila pe site-ul Humble Bundle.