02 feb. 2012 | 08:27

Humble Bundle are o noua reteta pentru continut orginal: 4 jocuri/4 platforme

ACTUALITATE
Humble Bundle are o noua reteta pentru continut orginal: 4 jocuri/4 platforme

humble1

Dupa ce au verificat o reteta care s-a demonstrat a fi un succes pe sistemele desktop, Humble Bundle incearca acum sa intre pe piata comercializarii de jocuri si pentru portabile. Interesant e insa faptul ca de aceasta data, desi au adoptat o platforma noua – Android, nu au neglijat nici SO-urile clasice: Windows, Linux si Mac.

Pe sistemul „dai cat te lasa inima”, Humble Bundle ii ajuta dezvoltatorii de jocuri independenti sa mai castige niste bani, dar contribuie si la stimularea achizitiei de continut original, in conditiile in care acesta nu este protejat sub nici o forma si poate fi instalat fara nici un fel de probleme pe mai multe sisteme.

In aceasta iteratie a conceptului este vorba de titlurile Anomaly: Warzone Earth, Osmos, EDGE si altele. Ideea e urmatoarea: intrati pe site-ul Humble Bundle, apasati butonul de achizitie, va alegeti cati bani vreti sa cheltuiti pe respectivul pachet de jocuri, va alegeti procentul din suma pe care doriti sa-l primeasca fiecare producator, definiti cu precizie bacsisul celor de la Humble Bundle si incepe distractia.

Partea buna e ca in cazul fiecarui joc din pachet platiti o singura data si primiti versiunile jocurilor respective pentru Linux, Windows, Mac si, evident, Android.

Avand in vedere ca media pretului platit pana acum este de aproximativ 5 dolari, aveti cateva motive sa nu ratati sansa de a accesa sectiunea de Buy de pe site. Un argument suplimentar este ca Humble Bundle suporta orice metoda de plata electronica care vi s-ar putea potrivi.

Humble Bundle