20 dec. 2012 | 14:30

Humble Bundle 7 este live

ACTUALITATE
Humble Bundle 7 este live

Promotia Humble Bundle continua. Dupa pachetul de jocuri THQ, organizatorii acestui program s-au intors la jocurile realizate de studiouri independente. Asemeni ofertelor precedente, The Humble Indie Bundle 7 ofera o selectie de jocuri foarte atractiva la o suma aleasa de client.

Humble Bundle 7

Incluse in noul Humble Bundle sunt momentan patru jocuri si un documentar numit „Indie Game – The Movie”. Snapshot, Closure, Shank 2 si The Binding of Isaac sunt cele patru titluri pe care toti cei care cumpara pachetul le vor primi, in timp ce filmul spune povestea crearii unora dintre acestea. Cei care aleg sa ofere un pret peste medie vor intra si in posesia a doua titluri in plus: Dungeon Defenders si Legend of Grimrock. Fiecare dintre jocuri vine insotit si de coloana sonora oficiala in format FLAC si MP3.

Cum deja ne-am obisnuit in cazul Humble Indie Bundle, jocurile sunt disponibile pentru revendicare pe Steam sau download direct fara DRM si sunt disponibile atat pe Windows, cat si pe Mac OS X si Linux. Iata mai jos si clipul de promovare al pachetului independent cu numarul 7.