07 mart. 2012 | 16:51

Hands-On Samsung eBoard 650TS-2

ACTUALITATE
Hands-On Samsung eBoard 650TS-2

Samsung E-board 650TS-2

Pentru cei care nu stiu deja, Samsung face si eBoard-uri, un fel de struto-camila intre un televizor, calculator si tabla de scris, toate asezate sub un imens touchscreen. Cine si pentru ce poate folosi un asemenea device? Aplicatiile sunt multipl, in varii domenii de activitate, de la lucrul in sala de clasa si pana la prezentari de business.

Ce poate fi mai util decat sa poti interactiona in cele mai variate moduri cu suportul pe care iti rulezi prezentarea? Poti adauga comentarii, notite, poze, screen-shot-uri, schite si cam orice alte formate. La fel de bine poti rula continut multimedia pe imensul display de 65 de inci cu rezolutie Full HD.

Totusi, dupa cum veti putea observa si in videoclipul de la standul Samsung din cadrul CeBIT, eBoard 650TS-2 raspunde destul de greu la comenzi si necesita un timp destul de lung de acomodare. Utilizarea nu este deloc intuitiva, intrucat fiecare tip de fisier sau aplicatie pe care vrei sa le accesezi necesita schimbarea modului de functionare a gadget-ului.

Nu poti sa si desenezi, sa adaugi poze si eventual sa intri si pe internet in acelasi timp si cu o singura unealta. Interfata seamana putin cu cea din Photoshop unde ai nevoie de alt instrument pentru fiecare actiune. Tocmai din acest motiv cred ca va trece destul de mult timp pana sa vedem o asemenea jucarie intr-o sala de clasa.  Interfata cu utilizatorii ar da destule batai de cap profesorilor, dar mai ales elevilor.

Video Powered by SONY