18 oct. 2012 | 12:15

Google te lasa sa te plimbi printr-o ferma de servere

ACTUALITATE
Google te lasa sa te plimbi printr-o ferma de servere

Un nou update la serviciul Street View spulbera aura de mister care invaluia fermele de servere Google.

Google Data Centre Street View

Intr-un nou post pe blogul oficial Google este detaliata cea mai noua miscare a companiei vis-a-vis de conditiile in care stocheaza informatiile celor mai multi dintre noi. In primul, rand a realizat un site dedicat fermelor de servere, al carui singur scop este sa ne aduca noua la cunostinta informatii la prima mana legate de arhitectura unor asfel de locatii, tehnologia din spate si nu in ultimul rand, oamenii care lucreaza acolo. Pentru un plus de transparenta, Google a optat si pentru imortalizarea exteriorului si interiorului fermei de servere din Lenoir, North Carolina, cu ajutorul camerelor Street View, pentru a oferi tuturor libertatea de a se plimba singuri printr-un sediu Google.

Pentru ca o astfel de experienta educationala nu era completa fara un clipde prezentare, mai jos este integrata reclamela care descrie pe cat se poate volumul de informatie oferit prin aceste update-uri la serviciile si site-urile Google.


View Larger Map

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele