28 iun. 2012 | 14:37

Google scoate Chrome-ul din Beta pentru Android

ACTUALITATE
Google scoate Chrome-ul din Beta pentru Android

Google Chrome pentru Android

Desi numarul utilizatorilor de Chrome este incredibil pe notebook-uri si desktop-uri, aceeasi performanta nu putea fi atinsa si pe platforme mobile, gen Android, in parte si din cauza faptului ca browserul Chrome statea de foarte mult timp in beta.

Incercand sa mai castige un numar semnificativ de utilizatori, Google tocmai a scos din beta browser-ul Chrome pentru Android. Descarcabil gratuit de pe magazinul virtual Google Play, noul Chrome ruleaza fara probleme pe orice dispozitiv, cu conditia sa ruleze o versiune de Android de la 4.0 in sus. Avand in vedere ca vorbim in acelasi timp de un update de la Beta, noua versiune ofera utilizatorilor si cateva caracteristici integrate pentru a mari performanta aplicatiei si pentru a-i sporii stabilitatea.

Primele impresii ale utilizatorilor legate de Chrome pentru Android sunt foarte bune. Tot la capitolul feedback intra faptul ca performanta navigarii este net superioara aplicatiei implicite de navigare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele