01 iun. 2012 | 10:00

Google pune Minunile Lumii in Street View

ACTUALITATE
Google pune Minunile Lumii in Street View

Daca tot ne-am obisnuit deja sa ne plimbam pe strazile marilor orase, inclusiv Brasov sau Bucuresti, cu tehnologie Street View, Google mai porneste un proiect pe acelasi sistem.

World Wonders sau Minunile Lumii este numele extrem de inspirat folosit de Google pentru a-si denumi cea mai noua creatie. Chiar daca puteam oricum vedea cateva parcuri nationale si obiective turistice, pana la un anumit nivel, acum toata informatia respectiva este agregata intr-un nou website: World Wonders.

Google World Wonders

Sistemul este incredibil si, de multe ori, daca monitorul este destul de mare, s-ar putea sa va simtiti chiar mai bine vizitand locuri faimoase din confortul caminului decat live. 132 de locuri au fost agregate pana in acest moment, din 18 tari, iar numarul este in continua crestere.

Ce minuni pot fi vizitate deja? Stonhenge, situl arheologic de la Pompei, templurile de la Kyoto, la care se adauga si locuri precum Yosemite National Park care, desi nu au fost influentate de mana omului, sunt la fel de spectaculoase.

Pentru ca experienta sa fie completa, daca folositi website-ul mentionat mai sus, pe langa tehnologie Street View, veti putea vedea ocazional si modele 3D, clipuri YouTube sau fotografii create de parteneri ai proiectului in directa asociere cu zonele respective.