In cautarile Google intra si rezultate din Google+ – Cum dezactivezi functia?

, 12 Ian, 09:36

Awesome Google

Dupa ce la lansarea Google+ compania anunta cu surle si trambinte ca noul produs nu va fi unul standalone, ci va fi integrat in alte produse ale companiei, acum inevitabilul s-a petrecut.

Ascuns in spatele motto-ului „Search, plus your world”, noul serviciu Google iti permite sa vezi, printre rezultatele unei cautari obisnuite in Google, o serie de informatii, imagini sau clipuri de la toti prietenii tai din Google+. Practic, indiferent de informatia pe care o cauti, orice utilizator obisnuit de Google+, daca a postat recent ceva de interes pentru cautarile tale, va aparea in prima zona de rezultate marcata ca atare.

Dubios e ca apar in rezultate pana si informatiile partajate de anumiti utilizatori de Google+ doar cu tine. Altfel spus, informatiile intime ale unui prieten au toate sansele sa apara in Google search din simplu motiv ca este prieten cu tine.

Ca beneficii, ma bucur ca respectivul mecanism de functinare al cautarilor poate fi activat sau dezactivat. Nu trebuie decat sa cautati ceva pe Google, iar daca gasiti un model al figurii unui prieten printre rezultate e suficient sa faceti un simplu clic in partea dreapta sus a paginii (sub butonul search) pentru a  alterna cu usurinta intre rezultatele Google cu sau fara „elemente de socializare”.

Lasand la o parte dimensiunea unui astfel de aparat, e placut sa ca vezi informatiile postate de prietenii tai pot fi gasite raspandite sau integrate printre cele rezultatele din Google.com?

 

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail