16 mai 2012 | 09:30

Google lanseaza Chrome 19

ACTUALITATE
Google lanseaza Chrome 19

chrome-tab-sync

Deja de cateva luni Google se straduieste sa aduca posibilitatea sincronizarii Tab-urilor deschise in Chrome intre mai multe dispozitive.

Odata cu lansarea Chrome 19 pentru PC si Mac, Google a definitivat functia de sincronizare a informatiilor din browser intre mai multe aparate. Gandit momentan doar pentru terminalele cu Android 4.0 in combinatie cu orice PC sau Mac, noul Chrome va permite sa deschideti acelasi continut pe oricare dintre ele.

Pentru ca lucrurile sa mearga struna, aveti nevoie de: cea mai noua versiune de Chrome instalata pe computer, cel mai nou Chrome Beta pe ICS si de autentificare in browser din meniul aferent cheii franceze.

Pe langa sincronizarea tab-urilor intre diverse aparate, cel mai nou Chrome ofera si acces rapid la paginile din Bookmark sau la cele din istoric de pe orice smartphone, tableta sau computer. Nu este necesara vreo procedura de configurare, functia merge fara probleme pe orice PC sau Mac, indiferent de sistemul de operare, si pe orice Android de la 4.0 ICS in sus.

Daca sunteti utilizatori inraiti de iOS, cea mai buna alternativa pentru exact aceeasi functie este o aplicatie intitulata Chrome Sync Pro. Aceasta va descarca fara probleme paginile deschise pe PC si va permite sa folositi si orice browser de pe iOS.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele