11 oct. 2012 | 10:45

Google face schimbari la homepage pe mobile

ACTUALITATE
Google face schimbari la homepage pe mobile

Cu toate ca Google are o prezenta importanta printre magazinele de aplicatii de iOS si Android, este placut sa vezi ca gigantul nu-si neglijeaza nici versiunile web ale serviciilor.

New Google Homepage

Multe update-uri la serviciile Google trec neobservate si cel mai nou update la Google.com ar fi putut sa aiba aceeasi soarta.

Chiar daca nu este prezenta inca in Safari sau Chrome pe iOS in tara noastra, mai multe publicatii internationale au confirmat ca Google si-a schimbat pagina principala. In loc sa aveti in partea de sus cateva sectiuni in care puteti initia o cautare, o bara ascunsa in partea stanga va permite sa accesati toate serviciile pe care le detine Google in acest moment. Functionalitatea este asemanatoare cu cea oferita de aplicatiia Google Search din App Store. Partea de sus a paginii, in urma unei simplificari considerabile, vine acum doar cu butoane pentru Google Search si Image Search, la care se adauga posibilitatea accesarii profilului de Google+.

Intr-o perioada in care foarte multi utilizatori de iOS 6 sar repede in browser pentru a accesa Google Maps sau YouTube, noul home page va permite sa accesati din mai putine click-uri serviciile dorite.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele