09 apr. 2012 | 14:54

Gama de casti Plantronics Gamecom, disponibila acum in Romania

ACTUALITATE
Gama de casti Plantronics Gamecom, disponibila acum in Romania

Plantronics a lansat astazi in Romania prin importatorul oficial ABN Systems gama de casti dedicata gamerilor, Gamecom. Aceasta include doua modele, fiecare adresandu-se unui anumit segment de piata, in functie de bugetul pe care clientul il are la dispozitie.

Modelul mai ieftin este intitulat Gamecom 380 si ofera sunet stereo de calitate celor care nu au pretentii foarte mari si vor doar o pereche de casti functionala si rezistenta. Acesta vine la pretul recomandat de 169,99 lei.

Modelul de top insa, Gamecom 780, ofera conectivitate prin USB si dispune de certificare Dolby Pro Logic IIx. De asemenea, controlul volumului se afla pe difuzorul stang, iar microfonul inclus are implementat un filtru de reducere a zgomotului. Cu ajutorul driverelor oficiale, modelul 780 poate dispune de o spatializare imbunatatita a sunetului. Evident, pretul creste cand intra in discutie toate aceste functii extra, asa ca pentru a cumpara modelul de top va trebui sa scoateti din buzunar 369,99 Lei.

Ambele modele sunt disponibile in cataloagele majoritatii magazinelor online de specialitate si sunt disponibile pentru comanda.