17 dec. 2012 | 11:30

Filmele din 2012 intr-un scurt metraj [VIDEO]

ACTUALITATE
Filmele din 2012 intr-un scurt metraj [VIDEO]

Este incredibil efortul implicat intr-un scurt metraj . Cu toate acestea comunitati de oameni cu cevamai mult timp liber decat te-ai astepta lucreaza cateva zile, saptamani sau luni la un clip pe care ulterior il posteaza gratuit pe internet.

scurt metraj colaj filme 2012

Genevieve Ip este numele creatorului filmului impresionant de mai jos. In doar 7 minute, un editor cu o vointa si un talent impresionant a reusit sa puna laolalta o mostra semnificativa din filmele care au rulat la cinema in anul care se incheie in curand. In principiu este vorba de peste 300 de filme sintetizate prin cateva secvente foarte bine alese. Insist pe ,,foarte bine alese” deoarece, daca ai urmarit cu atentie respectivele filme vei fi uimit de modul in care o secventa de cateva secunde iti aduce aminte de un film. Montajul este foarte bine realizat si, in aceasta forma, reuseste sa spuna o poveste interesanta.

Intreaga lista de filme si secvente audio folosite a fost publicata pe blogul artistei si tot acolo veti gasi scurt metraje asemanatoare pentru filmele din anii 2010 si 2011.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele