01 aug. 2012 | 21:55

Evolio Evotab FUN – O tableta… foarte ieftina

ACTUALITATE
Evolio Evotab FUN - O tableta... foarte ieftina

Evolio a lansat oficial astazi o noua tableta ce poarta numele de Evotab FUN. Nu sunt in masura sa comentez asupra deciziilor luate pentru numele acesteia, insa, ma bucur ca nu mai este prezentata ca si un „iPad Killer”, la fel ca ultimul lor produs.

 Evolio Evotab FUN Playtech.ro (3)

Evotab FUN se prezinta intr-o carcasa subtire si detine un ecran cu o diagonala de 7 inch. Specificatiile sunt destul de importante pentru multi dintre utilizatori asa ca le aveti mai jos pe larg.

[table id=128 /]

Evolio Evotab FUN Playtech.ro (1)Ce merita mentionat este ca tableta are un receptor GPS si vine preinstalata cu IGO, celebrul soft de navigatie folosit in Romania datorita hartilor foarte complete ale acestuia, Experienta de utilizare la prima vedere nu este una extrem de placuta, exista mici bug-uri pe care le-am observat, mai ales cu softul de navigatie deschis insa va voi putea spune mai multe odata ce o voi testa cu adevarat. Mai merita mentionat si emitatorul FM ce poate trimite catre radio-ul masinii tot playlistul salvat pe tableta sau pe cardul microSD ce se poate atasa acesteia. Nu are slot pentru SIM 3G insa sunt compatibile unele din modem-urile 3G ale operatorilor ce poate fi conectat pe portul USB al tabletei.

Evolio Evotab FUN Playtech.ro (6)Cu ce nu sunt de acord este afirmatia ca pe piata romaneasca principalul competitor este Evolio dar si Samsung sau Apple. Personal nu consider o tableta al carui pret este de doar 649 Lei cu tot cu harta romaniei, un competitor pentru iPad sau pentru Galaxy TAB. Imi pare rau dar, doar diferenta de pret este inuman de mare pentru a ii pune in aceeasi categorie. Evolio precizeaza de asemenea ca au folosit materiale premium pentru constructia acesteia, in primul rand stiu sigur ca nu este construita la noi in tara, iar in al doilea rand degetele mele nu au fost atat de „gadilate” de suprafata ecranului sau a carcasei, cel putin nu atat de mult ca in cazul iPad-ului sau a tabletei de la Samsung, oricare din ele.