07 apr. 2012 | 12:14

ESET isi actualizeaza linia de aplicatii business cu Endpoint Security

ACTUALITATE
ESET isi actualizeaza linia de aplicatii business cu Endpoint Security

eset

Cei de la ESET au muncit ani de zile pentru a fi o entitate puternica in domeniul solutiilor de securitate pentru utilizatorii casnici, insa fac o treaba foarte buna si in sectorul business. In acest caz, este vorba despre doua noi solutii care au intrat in ultimul stadiu de testare inainte de a fi oferite publicului larg.

ESET Endpoint Security si ESET Endpoint Antivirus au ajuns la versiunea Release Candidate – ultima etapa de testare inainte de a putea fi achizitionate in mod uzual.

Spre deosebire de versiunile beta precedente, pe langa faptul ca aplicatia Release Candidate include toata functionalitatea ce va fi prezenta in produsul final, poate fi testata si de orice utilizator interesat fara a fi necesara o procedura de inscriere intr-un program de tip beta testing. Este suficient sa va descarci aplicatiile de pe website-ul producatorului www.eset.com.

Legat de diferentele intre cele doua solutii – Endpoint Antivirus si Endpoint Security, suita intitulata Security include in plus doua module de protectie suplimentara: Anti-spam, Personal Firewall si Control Web. Avand in vedere ca vorbim de niste solutii business detinate unor retele formate din mai multe sisteme, ambele aplicatii Endpoint incorporeaza si o consola de administrare remote, intitulata ca atare: ESET Remote Administrator.  Aceasta din urma vine cu o consola Web pentru administrare de la distanta, vine cu suport pentru IPv6 si include si posibilitatea eliminarii unor update-uri defectuoase de pe computerele clientilor.

Performanta unor astfel de solutii poate fi apreciata cum se cuvine doar in momentul in care le-ati instalat pe mai multe sisteme, asa ca ramane sa faceti cateva experimente si sa le oferiti feedback celor de la ESET pentru ca produsul finit sa fie cat mai performant.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele