29 oct. 2012 | 11:30

Colorware iti vinde un iPhone 5 exact pe gustul tau

ACTUALITATE
Colorware iti vinde un iPhone 5 exact pe gustul tau

Compania Colorware e departe de a fi o noutate in lumea entuziastilor de gadgeturi originale, motiv pentru care noul iPhone 5 nu putea fi ocolit de acest tratament de personalizare.

Colorware Apple iPhone 5 64GB

Colorware.com este solutia celor care isi doresc un iPhone 5 dar s-au plictisit de optiunile limitate de culoare pe care le ofera Apple.

Cu „doar” 1700 dolari, echipa Colorware va personalizeaza un iPhone 5 de 64 GB deblocat de orice retea dupa cum v-ati imaginat in cele mai exagerate vise. Cu cateva sute de combinatii de culori la dispozitie, doar cateva elemente sunt limitate in numarul de optiuni. Puteti alege daca iPhone-ul vostru va fi mat sau lucios, cu un margine alba sau neagra. In rest, pana si tavita pentru SIM poate avea una dintre cele 46 de culori. Colorware face livrari si in Romania, iar perioada de livrare este de aproximativ 5 saptamani.

Ca o sursa de amuzament va puteti creea propriul iPhone colorat agresiv si puteti partaja imaginea cu rezultatul final pe Facebook. Aceasta operatiune nu va costa nimic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele