01 iun. 2012 | 04:50

Colia Power – Baterii externe pentru smartphone-uri si tablete

ACTUALITATE
Colia Power - Baterii externe pentru smartphone-uri si tablete

Colia Power este posibil unul dintre cele mai utile gadget-uri pe care m-as gandi sa le achizitionez.

Stim cu totii ca cea mai mare problema in ziua de astazi la smarpthone-uri in general este durata scazuta de viata a acumulatorului in cazul folosirii mai intense. Problema este de fapt cresterea exponentiala a puterii de calcul din acestea, in timp ce acumulatorul nu a beneficiat de o revolutionare pe masura. Astfel, un smartphone performant risca sa epuizeze dupa doar 6-8 ore acumulatorul proaspat incarcat de dimineata. Majoritatea dintre noi am dori mai mult de la acesta, mai ales ca pentru unii ziua de munca depaseste chiar si 16 ore, nu din vina lor desigur :).

Aici intervine Colia Power, care vine cu o serie de acumulatori externi cu conectori microUSB in general. Exista cateva modele diferite enumerate mai jos, iar apoi imagini cat cuprinde ale acestora.

Colia Power Stick – modelul cel mai mic si mai portabil. Un design elegant, cu o carcasa de aluminiu ce vine in 8 culori. Exista 2 variante de conectori ascunsi in capac: Apple si Micro-USB pentru BlackBerry si Android. Capacitatea e sufienta pentru a reincarca un smartphone odata si jumatate. Reincarcarea se face prin portul USB atasat.

Colia Power QYG 5000 – are integrati ambii conectorii, pentru Apple si Micro-USB, in mod discret in carcasa. Capacitatea e suficienta pentru a incarca de 2-3 ori un telefon.

Colia Power Ideo 5500 – Dedicata doar telefoanelor ce folosesc portul Micro-USB, are un design elegant cu conectorii integrati elegant in carcasa.

Colia Power QYG 6000 – Energia disponibila baterie este afisata cu leduri verzi sub carcasa translucida neagra. Prin adaptorul atasat se pot incarca orice dispozitiv care foloseste conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reincarcarea se face tot prin cablul conector integrat.

Colia Power Ideo 8000 – Potrivita pentru tablete, are doua porturi USB, de 1A si respectiv 2A, si o iesire cu tensiune variabila, astfel incat acopera cam cea mai mare gama de tablete existente.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Colia Power/”/]

 

UPDATE:

Preturile pentru aceste baterii externe variaza intre 148 si 365 lei si se pot gasi pe FunGadgets.ro.