17 ian. 2012 | 09:14

Cofondatorul Apple, despre avantajele Android fata de iOS

ACTUALITATE
Cofondatorul Apple, despre avantajele Android fata de iOS

zwoz

Unul din cofondatorii Apple s-a aruncat la cateva afirmatii extrem de curajoase referitor la avantajele terminalelor cu Android in fata iPhone-urilor, cel putin din experienta personala.

In ceea ce priveste interpretarea comenzilor vocale si implementarea functiei GPS, terminalele cu Android sunt superioare, a afirmat Steve Wozniak zilele trecute intr-un interviu acordat celor de la TheDailyBeast. Evident ca aprecieaza foarte mult avantajele terminalelor cu iOS in fata Androidelor,  dar… „am o rata mai mica de succes cu SIRI decat cu modulul de interpretare a comenzilor vocale, iar asta ma supara”, a spus Woz.

Dupa ce in luna noiembrie a anului trecut acelasi Steve Wozniak a fost surprins in fata campusului Google testand un terminal de ultima generatie al gigantului din Mountain View, acelasi cofondator al companiei din Cupertino si-a manifestat respectul pentru Andy Rubin prin urmatoarea afirmatie: „Il cunosc pe Andy de foarte mult timp si am un respect enorm pentru el.”

Pentru a concluziona interviul intr-o nota optimista, Woz a adaugat: „Telefonul meu principal este un iPhone. Iubesc modul in care arata, dar mi-as fi dorit sa faca toata lucrurile pe care le face si smartphone-ul meu cu Android, chiar mi-as fi dorit.”