04 aug. 2012 | 02:12

Click Play! Lollapalooza e live pe YouTube

ACTUALITATE
Click Play! Lollapalooza e live pe YouTube

Cel mai atragator program de weekend e prezentat la un concert iar  YouTube demonstreaza din nou ca are ce ii trebuie pentru a porta experienta unui festivat international direct pe computerul de acasa.

Lollapalooza

Lollapalooza este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru iubitorii de muzica. Cu preturi nu foarte accesibile si o lista incredibila de formatii programate, festivalul este disponibil pentru vizionare gratuita pe YouTube.

Toate transmisiile sunt live, HD, de o calitate deosebita atat a imaginii cat si a sunetului, iar ca bonus, formatiile sunt pe masura asteptarilor. Red Hot Chilli Peppers, The Black Keys, Jack White, The Shins sau Blind Pilot sunt doar cateva exemple ale importantei oferita acestui eveniment.

Cu un astfel de trend inceput deja de mai bine de un an, YouTube are toate sansele sa devina incet, incet cea mai buna destinatie pentru fanii de festivaluri, mai ales daca va puteti lega notebook-ul sau tableta de pe care urmariti evenimentul la un TV cu o diagonala generoasa. Ca o dovada a calitatii transmisiilor aveti in vedere faptul ca anul trecut media perioadei de timp petrecuta pe site-ul dedicat concertelor a fost de 44 minute.

Legat de astfel de manifestari culturale, sa ne amintim ca si New Orleans Jazz Festival sau Coachella au fost reproduse live pe YouTube in urma cu cateva luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele