05 apr. 2012 | 15:40

Chrome Web Store primeste update. Cum?

ACTUALITATE
Chrome Web Store primeste update. Cum?

Google a incercat inca de la inceput sa ofere o multime de aplicatii pentru browser-ul Chrome pe Web Store, insa abia acum a realizat ca navigarea interfetei magazinului este cat se poate de greoaie. Ei bine, incepand de acum, totul va fi mult mai bine organizat, gratie unor noi aditii aduse front end-ului.

In primul rand, totul este acum organizat atat pe categorii, cat si pe subcategorii pentru a fi sigur ca esti in locul potrivit atunci cand te uiti dupa un anumit fel de extensie sau aplicatie pentru Chrome. De asemenea, cautarea a imprumutat ceva functionalitate de la motorul de cautare Google, intrucat beneficiaza de functia autocomplete.

Probabil cea mai utila aditie dintre toate este adaugarea de „insigne” aplicatiilor care pot functiona si offline, dar si jocurilor care ofera integrare cu Google+. Conform Google, alte astfel de „etichete” vor fi atasate in curand pentru aplicatiile din Web Store.

Daca vi se parea prea incurcata interfata magazinului pentru Chrome, probabil acum este cel mai bun moment pentru a-i mai oferi o sansa.