23 ian. 2012 | 09:50

cbs.com curatat, universalmusic.com picat, Anonymous revine, revine…

ACTUALITATE
cbs.com curatat, universalmusic.com picat, Anonymous revine, revine...

anonymous

Dupa ce au impresionat lumea online zilele trecute cu manifestari impotriva legislatiei cu un potential evident de cenzura care se dezbate in aceasta perioada in Senatul Statelor Unite, cei de la Anonymous au revenit.

Motivul pentru atacuri este in continuare inchiderea site-ului de filesharing Megaupload.

Fata de atacurile de tip DDoS, metoda preferata in majoritatea cazurilor de pana acum, grupul de hackeri Anonymous a apelat weekendul acesta la metode mai agresive de demonstratie, in cazul CBS.com.

Grupul de hackeri a sters tot continutul site-ului CBS.com si, chiar daca oamenii companiei au fost suficient de eficienti incat sa readuca la scurt timp continutul original online, daunele au fost deja facute. Pentru a va face o idee de cum arata site-ul, puteti privi imaginea de mai jos.

Printre alte victime proaspete din acest weekend se numara UniversalMusic.com, pagina oficiala a districtului Brazilian Tagara da Serra, pagina solistei braziliene Paula Fernandes si pagina companiei franceze Vivendi, implicata in distributia de filme, muzica si jocuri. Acestea din urma au fost date jos cu ajutorul atacurilor de tip DDoS, iar in urma lor a fost postat mesajul „If Megaupload si down, you are down too”.

Ramane sa vedem directia pe care o vor lua aceste atacuri, insa daca trecutul ne-a invatat ceva, cu siguranta nu se vor opri aici.

gone