06 iul. 2012 | 10:00

Care este cel mai tare smartphone in baterie?

ACTUALITATE
Care este cel mai tare smartphone in baterie?

smartphone battery life calls

Un test realizat cat se poate de independent de cei de la which? a scos in fata cel mai nou terminal al Samsung. Luand in calcul cea mai importanta caracteristica a unui telefon, autonomia la convorbire, si testand in total 101 terminale, rezultatele sunt cat se poate de spectaculoase.

Desi ati fi tentati sa afirmati ca astfel de teste sunt realizate in mod uzual, v-ati insela amarnic. In primul rand, este foarte greu sa faci rost de toate telefoanele, iar in al doilea rand, majoritatea cifrelor legate de ,,orele de vorbit” provin de la producatorul aparatului. Cu toate acestea, o publicatie online, Which!, a realizat un test cat se poate de autentic legat de abilitatea unui smartphone de a rezista pe timpul sesiunilor extinse de dialog. Testul a fost realizat intr-o zona cu semnal 3G de nivel mediu iar rezultatele le puteti vedea reprezentate in minute in imaginea de mai sus.

In cazul in care nu va este la indemana sa facati transformarea, cele 726 de minute aferente terminalului Galaxy S III reprezinta 12 ore de convorbiri. Cifra este cu atat mai spectaculoasa cu cat media de autonomie a celorlalte smartphone-uri testate a fost egala cu 315 minute – 5 ore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele