04 ian. 2012 | 16:58

Car Mode pentru Nokia Belle disponibil acum

ACTUALITATE
Car Mode pentru Nokia Belle disponibil acum

Utilizatorii de telefoane echipate cu sistemul de operare Nokia Belle (numit in trecut Symbian Belle) pot intra acum pe Nokia Store pentru a descarca aplicatia Car Mode. Aceasta ofera acces rapid la functia de navigatie prin intermediul Drive si la aplicatia de muzica, iar in plus faciliteaza initializarea de apeluri prin control vocal, intr-un mod foarte comod pentru utilizatorii care se afla la volan.

Cel mai important aspect al acestei vesti este faptul ca aplicatia este complet gratuita. Desi nu sunt foarte multe modele de telefoane cu Belle pe piata, incepand cu luna aceasta, Nokia va lansa acest sistem de operare si pentru terminalele care momentan ruleaza Symbian Anna sub forma de update.

Cei care vor sa extinda experienta Car Mode pe alte dispozitive compatibile, pentru a beneficia de un display mai mare, pot opta pentru editia „Mirror Link” a acestui software, care vine insa contra cost. Pretul este insa destul de piperat, fiind setat la 13,99 Euro pe Nokia Store. Daca nu vreti sa cautati prin magazin aveti aici link-uri directe catre fiecare dintre aplicatii.

Car Mode: http://store.ovi.com/content/232236

Car Mode with Mirror Link: http://store.ovi.com/content/234058