10 iun. 2012 | 10:04

Canon EOS 7D primeste noi functii printr-un update de firmware

ACTUALITATE
Canon EOS 7D primeste noi functii printr-un update de firmware

Canon EOS 7D

Un nou update de firmware a fost confirmat de baietii de la Canon Rumors si, aparent, a fost afisat pentru o scurta perioada de timp si pe site-ul producatorului.

7D-ul celor de la Canon, DSLR-ul cu senzor APS-C de 18 megapixeli, va primi mai multe functii noi in urma celui de-al doilea update de firmware dedicat acestui aparat. Printre functiile noi se numara cresterea numarului de cadre succesive RAW in format burst suportate de la 15 la 26. Fisierele in format RAW vor putea de acum sa fie editate direct in aparat. Printre detaliile de editare se numara balansaul de alb, stilul imaginii, reducerea nivelului de zgomot de imagine, plus corectarea anumitor detalii de imagine.

Daca lucrati cu multe imagini in aplicatii precum Adobe Element, Bridge sau Apple Aperture, 7D va va permite cu noul update sa asociati continutului capturat un rating de la 1 la 5 stele. Daca bugetul va permite sa achizitionati o unitate GPS compatibila, pentru geo-taggingul imaginilor, 7D va putea fi folosit in tandem cu modulul GP-E2. Daca va place sa navigati prin imaginile salvate direct in aparat, viteza de navigare a fost marita iar timpul de zoom in/out si focus in acest mod a fost micsorat.

Desi nu avem inca informatia referitoare la momentul sosirii acestui update, cu siguranta nu mai dureaza mult pana ce 7D-ul va deveni dintr-un aparat bun unul si mai bun.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele