31 oct. 2012 | 17:55

Bowser, un browser pentru mobile ce suporta videochat

ACTUALITATE
Bowser, un browser pentru mobile ce suporta videochat

Bowser by Ericsson Research

Ericsson Research a lansat un browser pe nume Bowser… Sa fie oare lipsa de imaginatie in privinta numelor sau o politica mai atenta de asociere a numelui care este posibil sa fie de mare ajuto in promovarea acestuia? Noul software este destinat dispozitivelor mobile si foloseste tehnologia WebRTC (Real Time Communication). Dorinta roducatorului este aceea de a aduce posibilitatea videochat-ului direct in browser fara a mai fi nevoie de instalarea de plugin-uri sau programe dedicate acestui scop.

„Credem ca WebRTC constituie o parte foarte importanta a solutiilor de comunicare ce urmeaza a fi dezvoltate in industria noastra si suntem bucurosi sa oferim dezvoltatorilor prima versiune a browserului nostru experimental cu tehnologie WebRTC încorporata,” a declarat Kristofer Dovstam, cercetator coordonator la Ericsson Research.

Bowser Ericsson ResearchBowser este disponibil pentru download in diverse magazine de aplicatii ca AppStore sau GooglePlay. Pe Android abia a trecut de pragul de 1000 de download-uri. Va recomand sa il testati. Stiati ca Bowser il cheama si pe caracterul cu carapace din Super Mario Bros? O imagine cu acesta mai jos.

Bowser_-_New_Super_Mario_Bros_2