13 dec. 2012 | 11:20

BlackBerry L-Series scapa pe internet

ACTUALITATE
BlackBerry L-Series scapa pe internet

Cu putin timp inainte de lansarea unei noi platforme si a unor noi terminale BlackBerry, imagini cu un dispozitiv din noua gama BlackBerry L-Series au ajuns pe internet.

BlackBerry L-Series RIM

Un grup de editori de la un site vietnamez au reusit sa puna mana pe un nou BlackBerry ce ar trebui sa fie lansat in aproximativ 2 luni. Este vorba de un BlackBerry L-series preinstalat cu noua platforma BlackBerry 10. Foarte similar cu BlackBerry London, noul aparat pare sa aiba o baterie de 1800 mAh, un slot microsd si un spate texturat pentru un grip sporit. Butonul de power este amplasat in mijlocul partii de sus a terminalului si tot acolo este amplasata accesibil o mufa de 3,5 mm pentru casti. Pe partea dreapta a noului smartphone sunt butoanele de volum in timp ce pe partea stanga se gasesc doua porturi, un micro USB si un micro HDMI. Microfonul este amplasat frontal sub sigla BlackBerry la punctul de intalnire dintre sticla si un metal ce pare sa fie aluminiu eloxat.

Per ansamblu pare sa fie un terminal solid, de calitate, care emana un sentiment deosebit de precizie la constructie. Problema este ca RIM nu a avut niciodata probleme la hardware, doar software-ul a fost problema.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele