30 apr. 2012 | 12:50

BlackBerry 10 ajunge la dezvoltatori – restul utilizatorilor mai asteapta

ACTUALITATE
BlackBerry 10 ajunge la dezvoltatori - restul utilizatorilor mai asteapta

BlackBerry 10 - 1

Faptul ca RIM nu se da batut cand vine vorba de linia sa de telefoane BlackBerry a devenit si mai evident in aceste zile, odata cu aparitia pe internet a unor imagini cu cel mai nou terminal al companiei – BlackBerry 10.

Trimis catre dezvoltatori pentru a le stimula un pic creativitatea si pentru a-i motiva sa imbratiseze mai cu entuziasm platforma BlackBerry, noul terminal cu numele de BlackBerry 10 din pacate va ajunge la utilizatorii obisnuiti abia undeva in luna august a acestui an. Desi aceasta versiune pe care o vedeti in imaginile atasate poarta numele de BlackBerry 10 Developer Alpha, sansele elemente semnificative sa fie modificate pana la lansarea oficiala a produsului sunt extrem de mici.

Mai multe surse au confirmat ca noul terminal ar putea fi un BlackBerry Colt modificat – acesta din urma fiind un smartphone al companiei care, desi era vehiculat ca ar aparea in primul trimestru al anului acesta, nu a mai ajuns pe piata. Cu evenimente precum BlackBerry World si BlackBerry Jam pe teava, ar fi interesant sa vedem in ce directie se indreapta compania si mai ales daca mai are puterea necesara si spiritul de inovatie pentru a rupe gura targului.

Desi smartphone-ul din imagine ar putea fi confundat din unghiul potrivit cu Galaxy, nu putem decat sa speram ca elementele de tableta vor fi unele prezente in PlayBook-ul companiei, altfel sunt mari sanse ca RIM sa aiba parte si de cateva procese, nu doar de evenimente.

blackberry-dev-10-phone-1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele