02 mai 2012 | 05:14

Black Ops II – noul Call Of Duty e anuntat oficial

ACTUALITATE
Black Ops II - noul Call Of Duty e anuntat oficial

COD Black Ops 2

Una dintre cele mai profitabile serii de FPS-uri din toate timpurile este Call Of Duty, iar folosind un sistem de genul „unul pe an” era inevitabila o iteratie a conceptului si in 2012.

Call Of Duty Black Ops II a fost confirmat in aceste zile de pagina oficiala COD din UK.

Actiunea din noul joc se va petrece in secolul 21, peste aproximativ 15 ani, pe parcursul unui nou razboi rece.  Si de aceasta data se va respecta politica cross-platform din ultimii ani, jocul fiind disponibil pentru PC, PS 3 si XBOX 360, incepand cu 13 noiembrie.

Desi este disponibil deja pentru precomanda, din pacate Black Ops II nu vine si cu foarte multe capturi de ecran sau macar un trailer, cel putin momentan. Mai jos aveti atasat un clip asociat cu lansarea jocului care prezinta abilitatile unui quadrotor, asemanator cu AR Drone-ul celor de la Parrot, in timp ce explodeaza cateva chestii.

Din pacate, momentan nu este anuntata nici o versiune a jocului pentru console portabile, 3DS sau Vita, si nici pentru urmatorul Nintendo Wii U, care ar trebui sa apara in pana in acea perioada.

Mai jos puteti vedea inca o captura de ecran din noul joc care pare autentica si care include aceleasi dispozitive zburatoare cu 4 elici.

COD Black Ops 2Quadrotor

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele