27 iul. 2012 | 10:39

Au avut loc inregistrarile pentru Beta-ul public de XBOX Live

ACTUALITATE
Au avut loc inregistrarile pentru Beta-ul public de XBOX Live

Printr-un post pe MajorNelson.com au fost anuntate ieri inregistrarilele la beta-ul public pentru noul XBOX Live. Toti utilizatorii vor avea ocazia sa experimenteze viitoarea platforma XBOX Live cu propriile maini, inclusiv picanteriile vehiculate in ultimele luni.

xbox live

Fata de alte inscrieri intr-un beta, acesta a fost realizat prin Microsoft Connect si implica un NDA destul de agresiv. Din pacate, inscrierile s-au encheiat mai repede decat ai zice peste iar momentul de final a fost marcat printr-un tweet. „Volumul de interes in beta-ul public de XBOX a fost incredibil – acum suntem la capacitate maxima si nu mai acceptam incrieri” – acestea au fost cuvintele lui Larry Hryb din echipa XBOX cu referire la eveniment.

Desi norocosii vor fi anuntati prin email de momentul in care sa incerce sa-si faca un update de firmware, daca nu mai aveti rabdare puteti avea in vedere cateva functii noi. Acesta este update-ul care integreaza prima iteratie de Internet Explorer pentru XBOX. Tot acum, noi limbi sunt suportate la cautare vocala prin Bing, sistemul de descoperire de continut nou a fost imbunatatit considerabil, in timp ce recomandarile personalizate vor fi afisate in permanenta pe dashboard.

La incheierea perioadei de beta, toti participantii vor avea ocazia sa-si spuna parerea despre schimbari prin intermediul unui chestionar.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele