04 ian. 2012 | 11:45

ASUS „Transformer Prime Mini”: posibil, la CES 2012

ACTUALITATE
ASUS

Daca tot vorbeam de ASUS mai devreme si de „batalia” care se da intre acesta si Hasbro tin sa va mai aduc la urechi inca un zvon si mai recent care umbla de cateva ore pe internet. Varianta „mini” a tabletei Prime de la ASUS ar putea fi prezentata anul acesta la CES in Las Vegas. Aceasta ar putea avea un display de 7 inci si un docking station pe masura, cu acelasi procesor Nvidia Tegra 3 si posibil cu o autonomie semnificativ mai mare.

Noul „mini” ar putea fi unul dintre cele trei produse interesante aduse de ASUS, un al doilea produs fiind probabil spre deliciul multora acel Padfone, un smartphone de 4.3 inchi care se poate introduce intr-un dock cu o diagonala de 10 inchi ce contine un acumulator si un touchscreen, transformandu-se intr-o tableta.

Probabil cel de-al treilea produs si acum nu as vrea sa fiu prea carcotas si sa va stric surpriza insa daca e sa ii credem pe cuvant pe cei de la tomsguide, ar fi o varianta tot de 7 inchi a lui Eee Memo Pad, un produs din nou foarte secretos care insa ar avea o rezolutie de 1280×800 si un CPU Dual-Core Snapdragon la 1,2 GHz. Acesta va fi probabil disponibil in variante de 16 sau 32 GB cu sau fara modul 3G.

Vom vedea daca ASUS isi va mentine numele de transformer pentru noua tableta insa tot ce putem spune acum este ca „transforma” lumea tabletelor asa cum o stiam pana acum.